بهترین قرص تقویت چشم و بینایی که باید بشناسید
چشم ها، جزو مهمترین اعضای بدن هستند که طعم زندگی را برای شما لذت بخش می کنند. از طریق بینایی و چشم قادر هستید زیبایی های این جهان را مشاهده کنید. با این حال برخی از بیماری ها به مرور زمان روی بینایی تاثیر می گذارند و ممکن است شما را با مشکلات شدید چشمی روبرو کنند. در صورت عدم تشخیص به موقع و درمان این بیماری ها، ممکن است بینایی خود را از دست دهید.
برای جلوگیری از این اتفاق، بهترین روش تقویت چشم ها است که از طریق رژیم غذایی سالم و مصرف دارو برای تقویت بینایی و چشم تحت نظر پزشک به راحتی امکان پذیر است. در صورت بروز مشکلات چشمی خفیف نیز داروهای شیمیایی مانند قطره های آنتی بیوتیک، کمک بسیاری در جلوگیری از شدت گرفتن بیماری های چشم می کنند.
این بیماری ها با علائم متفاوتی بروز پیدا می کنند که از مهمترین آنها می توان به خستگی چشم، درد، تاری دید، زرد شدن سفیدی چشم، خشکی چشم، قرمزی، پف پلک ها، انحرافات قرنیه و غیره اشاره کرد. این علائم با توجه به نوع بیماری چشم و مشکلات بینایی بروز پیدا می کنند. شایع ترین بیماری های چشم شامل خشکی چشم، رتینوپاتی دیابتی، ورم ملتحمه، دژنراسیون، گلوکوم، آب مروارید، هیپرمتروپی و غیره می شود. اطلاع از این بیماری ها و نحوه درمان آنها به شما کمک می کند که سلامت چشم و بینایی خود را از دست ندهید.
در داروخانه آنلاین دکتر بهزاد بهمنی (داروهوم) با امکان خرید آنلاین دارو، محصولات آرایشی بهداشتی، مکمل ها و تجهیزات پزشکی، میتوانید روند سفارش آنلاین را از مرحله بررسی، انتخاب محصول، خرید و تحویل در محل را انجام دهید. داروهوم به شما کمک میکند تا در وقت و هزینههای خود صرفه جویی کنید تا محصولات مورد نظر خود را با %تخفیفات ویژه و استثنایی% تهیه نمایید.
چه بیماری هایی بینایی و چشم را تحت تاثیر قرار می دهند؟
بیماری های چشم، بیشترین تاثیر را در کاهش دید و در موارد شدید از دست دادن بینایی دارند. این بیماری ها دارای انواع متفاوتی هستند که اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شوند، به راحتی با بهترین قرص برای تقویت بینایی و چشم درمان و کنترل می شوند. بیماری های شایع چشم شامل موارد زیر هستند:
- آب مروارید
- دژنراسیون ماکول
- رتینوپاتی دیابتی
- گلوکوم
- سندرم خشکی چشم
- ورم ملتحمه (Pinkeye)
- التهاب و عفونت چشم
- خستگی چشم ها
- شب کوری (Nyctalopia)
- کور رنگی
- نزدیک بینی و دوربینی (هیپرمتروپی)
- پروپتوزیس
- آستیگماتیسم
- چشمان ضربدری یا استرالیاست
- پیرچشمی
- ادم ماکولا
خرید انواع مکمل های تقویت چشم و بینایی از داروخانه آنلاین داروهوم با قیمت استثنایی.
بیماری های چشم در چند درصد از افراد شیوع دارد؟
بیماری های چشم حدود 23.7 میلیون نفر را در آمریکا درگیر کرده است؛ این تعداد افراد به طور کامل بینایی خود را از دست داده اند. بر اساس گزارش سازمان AFB، تعداد افراد نابینا تا سال 2050 دو برابر خواهد شد. 2.2 میلیارد نفر از مردم جهان دچار اختلالات بینایی و مشکلات چشمی هستند. افراد مبتلا به این مشکلات در بیشتر مواقع سن بالای 50 سال دارند. با این حال مشکلات چشمی ممکن است هر فردی در هر سنی را به خود درگیر کند.
از آنجایی که سطح فرهنگ، اقتصاد و بهداشت در مناطق کم درآمد جهان پایین تر از نواحی پردرآمد است، در این نواحی شاهد بیشترین مشکلات بینایی و چشم هستیم. مشکلات چشمی در آفریقا حدود 80 درصد از آمریکای شمالی، اروپای غربی، استرالیا و آسیا بیشتر است. به همین دلیل شیوع این بیماری ها با درآمد و بهداشت ناحیه مورد نظر ارتباط مستقیم دارد.
مشکلات چشم به چه دلایلی ایجاد می شوند؟
بیماری های چشمی، مانند سایر بیماری ها دلایل متفاوتی دارند. با مراجعه زودهنگام به پزشک و انجام آزمایشات متنوع، تشخیص دلایل این بیماری ها به راحتی صورت می گیرد. چشم ها عضو حساس بدن هستند و اگر مراقبت های لازم در خصوص سلامت آنها صورت نگیرد، دچار آسیب جدی می شوند. به همین دلیل آگاهی از دلایل ابتلا به مشکلات بینایی و چشم، روند درمان را سرعت می بخشد. این عوامل شامل موارد زیر هستند:
- افزایش سن
- عفونت های چشمی درمان نشده
- عدم رعایت بهداشت چشم ها
- ژنتیک و سابقه خانوادگی
- ضربه و صدمه به چشم
- ورود حشرات به داخل چشم
- قرارگیری طولانی مدت پشت کامپیوتر
- استفاده طولانی مدت از لنزهای غیربهداشتی
- بیماری کبدی
- دیابت کنترل نشده
- بیماری سرطان چشم
- فشار خون بالا
- مصرف برخی از داروهای کورتیزون دار در دراز مدت
مشکلات چشمی خود را با چه علائمی نشان می دهند؟
بیماری های چشمی خود را با علائم مشخصی نشان می دهند. ممکن است برخی از این بیماری ها تا مراحل پیشرفته هیچ گونه علائمی نداشته باشند. از این رو چکاپ چشم ها هر 6 ماه یک بار ضروری است، زیرا این علائم با دستگاه های پیشرفته پزشکی قابل تشخیص هستند. افراد مبتلا به مشکلات بینایی و چشم ممکن است علائم زیر را تجربه کنند.
- خستگی چشم ها
- سردردهای شدید و طولانی مدت
- تاری دید
- پوسته شدن پلک ها
- ایجاد خارش و سوزش در داخل چشم
- قرمز شدن سفیدی چشم ها
- خشکی قرنیه چشم
- کاهش بینایی
- جاری شدن اشک بی اختیار
- ایجاد توده های چرکی در اطراف چشم و مژه ها
- پدید آمدن لکه های قهوه ای در چشم
- انحراف قرنیه
- پدیدار شدن نقاط کور در گوشه های چشم
- حساسیت بیش از حد چشم به نور یا عدم واکنش چشم به نور شدید
- دوبینی
- زردی سفیدی چشم
- انقباضات طولانی مدت پلک
- دیدن اشیا بدون رنگ
- ایجاد حلقه در اطراف عنبیه چشم
این علائم ممکن است نشان از بیماری های خطرناک چشم داشته باشند. بنابراین با مشاهده هر کدام از این موارد، به سرعت پزشک متخصص چشم را در جریان قرار دهید.
زمان مراجعه به چشم پزشک چه موقع است؟
مراجعه به چشم پزشک برای معاینه کامل بهتر است هر سال انجام شود. در صورتی که هرگونه نشانه و علائم غیرطبیعی در چشم مشاهده کردید، باید پزشک را در جریان قرار دهید. درمان های خانگی را کنار بگذارید، زیرا امکان ایجاد عفونت و تشدید بیماری های چشم را بیشتر می کنند. امروزه تشخیص انواع بیماری های چشم به دلیل وجود دستگاه های پیشرفته پزشکی به راحتی صورت می گیرد. به همین دلیل بیشتر این بیماری ها و مشکلات در مراحل اولیه قابل تشخیص و درمان هستند.
مشکلات بینایی و چشم چگونه تشخیص داده می شود؟
بیماری های چشمی باید توسط دستگاه های پیشرفته چشم پزشکی تشخیص داده شوند. اپتومتریست ها و متخصصان چشم، از جمله افرادی هستند که در تشخیص زودهنگام این بیماری ها به شما کمک می کنند. چشم پزشک در حین معاینه چشم بیمار از او در مورد مشکلات و سوابق بیماری ها، سبک زندگی، سابقه خانوادگی و غیره سوال های بسیاری می پرسد. سپس با انجام تست بینایی سنجی، قدرت بینایی را تحت بررسی قرار می دهد.
تست عملکردی با پوشاندن یکی از چشم ها انجام می شود. معاینه چشم با تاباندن نور به مردمک نیز موجب تشخیص برخی از بیماری های چشمی می شود. برخی از تست ها و آزمایشات دیگر نیز برای سنجش توانایی چشم در مشاهده اجسام دور یا نزدیک صورت می گیرد که تست تطابق نامیده می شوند. سایر آزمایشات دیگر چشمی شامل آزمایش تونومتری، بررسی قدامی چشم با دستگاه بیومیکروسکوپ، آنژیوگرافی یا تزریق رنگ به چشم، الکتروتینوگرافی، سونوگرافی چشم، پاچی متری، توموگرافی انسجام نوری یا OCT و انجام تست فوندوس از طریق قطره گشادکننده مردمک می شود.
درمان مشکلات بینایی و چشم چگونه امکان پذیر است؟
بعد از تشخیص نوع بیماری های چشم، درمان آنها پیشنهاد می شود. پزشک ممکن است درمان های زیر را به افراد پیشنهاد دهد.
- استفاده از قطره های چشمی آنتی بیوتیک
- مصرف داروهای خوراکی ضد ویروسی، ضد احتقان و استروئید
- جراحی سرپایی چشم
- تزریق دارو به همراه آنتی اکسیدان ها
- تغییر سبک زندگی
- استفاده از لنزهای تماسی مخصوص
- استفاده از عینک های آنتی رفلکس
بهترین مکمل های چشم و بینایی
بیماری های چشم در اثر عوامل متعددی ایجاد می شوند. برخی از این مشکلات مانند گودی چشم به دلیل کمبود مواد مفید و ویتامین ها در بدن رخ می دهند. بنابراین شناخت بهترین ویتامین برای گودی چشم مهم است. مکمل های تقویت کننده چشم، تنها به عنوان محصولات کمکی قبل و بعد از ابتلا به مشکلات بینایی و چشم تجویز می شوند، زیرا مواد مغذی موجود در این مکمل ها درمان را سرعت می بخشند و عضلات آسیب دیده چشم را سریع تر ترمیم می کنند.
مکمل های چشمی دارای انواع متنوعی هستند که باید توسط پزشک و با تجویز او مصرف شوند، زیرا این محصولات برای درمان بیماری های چشم و مشکلات بینایی مناسب نیستند و در صورت مصرف خودسرانه آنها، مشکلات چشمی ممکن است حادتر شوند. برخی از بهترین قرص تقویت بینایی را در ادامه عنوان خواهیم کرد:
- سافت ژل امگا ویژن دانا
- کپسول چشم اوژن یوروویتال
- کپسول آی ویت پلاس هلث اید
- مکمل ویژن ایس پلاس ویتابیوتیکس
- کپسول اولترا روغن کریل قرمز ویتابیوتیکس
عمل جراحی برای درمان کدام مشکلات چشمی به کار می رود و چه عوارضی دارد؟
برخی از مشکلات بینایی و چشم برای درمان نیاز به جراحی دارند، زیرا داروهای خوراکی و قطره های آنتی بیوتیک در درمان آنها تاثیرگذار نیستند. در موارد حاد این بیماری ها، پزشک درمان جراحی را به افراد پیشنهاد می دهد. آب مروارید، قوز قرنیه، رتینوپاتی دیابتی از جمله بیماری های شایع و خطرناکی هستند که در موارد حاد نیاز به جراحی دارند. عمل جراحی ممکن است در کنار مزایای بیشمار خود، عوارضی را نیز به همراه داشته باشد که شامل موارد زیر می شوند:
- ایجاد تورم
- خونریزی چشم
- قرمزی چشم ها
- عفونت
- التهاب چشم
- افتادگی پلک ها
- جدا شدن شبکیه
- از دست دادن عصب بینایی
- ایجاد آب مروارید ثانویه
البته نیازی به نگرانی در مورد این عوارض نیست، زیرا امروزه دستگاه های پیشرفته پزشکی و تخصص چشم پزشکان این عوارض را به حداقل می رساند. همچنین رعایت مراقبت های بعد از عمل نیز در کاهش خطرات احتمالی جراحی موثر است.
اقدامات قبل از جراحی چشم چیست؟
اگر متقاضی جراحی چشم هستید، با رعایت اقدامات زیر تا حدود زیادی از بروز عوارض بعد از عمل جلوگیری خواهید کرد. همچنین سریع تر نتیجه مد نظر خود را از این درمان دریافت می کنید.
- 12 ساعت قبل از جراحی چشم، خوردن و آشامیدن را کنار بگذارید
- مصرف داروهای استروئید دار را یک هفته قبل از عمل متوقف کنید
- با تجویز پزشک چند روز قبل از جراحی از قطره آنتی بیوتیک چشم استفاده کنید
- یک هفته قبل از جراحی تمامی آزمایشات مربوط به بینایی و چشم را انجام دهید
- مصرف دخانیات و نوشیدنی های الکلی را دو هفته قبل از عمل قطع کنید
- در مورد عمل با یکی از نزدیکان خود مشورت کنید تا در روز جراحی همراه شما باشد
بعد از جراحی چشم چه مراقبت هایی ضروری است؟
مراقبت های بعد از عمل چشم در کاهش دوران نقاهت و نتیجه گیری بهتر تاثیرگذار است. با انجام مراقبت های زیر بهبودی سریع تر حاصل می شود.
- رانندگی تا چند روز بعد از جراحی چشم، ممنوع است.
- قرارگیری محافظ روی چشم ها تا 4 الی 5 روز ضروری است، زیرا از ورود میکروب و آلودگی به داخل چشم جلوگیری می کند.
- بعد از جراحی باید جلسات معاینه توسط چشم پزشک را جدی بگیرید که از بروز هرگونه عفونت یا برگشت بیماری جلوگیری شود.
- استفاده از عینک آفتابی در خارج و داخل منزل بعد از جراحی توصیه می شود.
- تا یک هفته اول بعد عمل از شستشوی چشم ها با آب خودداری کنید و در این مدت از دستمال مرطوب برای تمیز کردن پوست صورت استفاده کنید.
- داروهای تجویز شده توسط پزشک باید در زمان مشخصی استفاده شود که از بروز مشکلات بینایی و چشم جلوگیری به عمل آید.
- استفاده از کرم دور چشم در این دوران ممنوع است، زیرا احتمال ورود عفونت به چشم را افزایش می دهد.
- از انجام ورزش های سنگین تا یک ماه اول بعد از عمل خودداری شود.
اگر بعد از جراحی علائمی همچون سوزش، درد، خارش و عفونت طولانی مدت را در چشم های خود مشاهده کردید، پزشک را در جریان قرار دهید.
جمع بندی
بینایی و چشم با یکدیگر ارتباط مستقیمی دارند. بیماری های متنوع چشمی ممکن است سبب کاهش دید و بینایی افراد شود. برخی از این بیماری ها شامل آب مروارید، گلوکوم، رتینوپاتی دیابتی، شب کوری، دوربینی و غیره می شود. علائم مشکلات چشمی بسیار متفاوت است که شایع ترین آنها شامل قرمزی چشم، خارش و سوزش، عفونت، درد، تغییر رنگ سفیدی چشم، کاهش دید، انحراف قرنیه و غیره هستند. تشخیص این علائم با روش های متعددی انجام می شود که تست فوندوس کاملترین آنها است.
این مشکلات به راحتی با رعایت توصیه های پزشکی درمان می شوند. پزشک ممکن است با توجه به شدت مشکلات و بیماری های چشم، جراحی با لیزر را پیشنهاد دهد. همچنین استفاده از داروها، مکمل های تقویت کننده چشم، قطره های آنتی بیوتیک، داروهای مغذی تزریقی به داخل چشم و استفاده از لنزهای تماسی برای درمان بیماری های چشم کاربرد دارند.
7 replies on “بهترین قرص تقویت چشم و بینایی که باید بشناسید”
سلام به همه، مقالهای که درباره بهترین قرص تقویت چشم و بینایی نوشتید خیلی مفید بود. فقط یه سوال دارم، آیا کسی این مکملها رو مصرف کرده و میتونه بگه واقعاً تأثیری روی بهبود بینایی داشته؟ مخصوصاً برای کسایی که زمان زیادی رو جلوی صفحه نمایش هستن. خوشحال میشم تجربههاتون رو بشنوم.
مرسی بابت معرفی بهترین قرص تقویت چشم و بینایی، من مدتهاست که دنبال یه راهکار برای خستگی چشمام هستم، بهخصوص بعد از کار طولانی با کامپیوتر. میخواستم بدونم این قرصها برای رفع خستگی و بهبود دید مفید هستن یا فقط برای پیشگیری از مشکلات چشمی استفاده میشن؟
سلام و خسته نباشید. مقاله شما درباره تقویت بینایی و چشم بسیار مفید و جامع بود. من مدتیه که به دلیل استفاده زیاد از کامپیوتر و گوشی، احساس خستگی و خشکی در چشمهام دارم. در مقاله به مکملهایی مثل “سافت ژل امگا ویژن دانا” و “کپسول آی ویت پلاس هلث اید” اشاره کردید. سوالم اینه که کدام یک برای تقویت بینایی و کاهش خستگی چشم بهتره؟ همچنین، آیا مصرف این مکملها به تنهایی کافی هست یا باید تغییراتی در سبک زندگی مثل کاهش زمان استفاده از دستگاههای دیجیتال هم اعمال کنم؟ لطفاً راهنمایی کنید که بهترین روش برای حفظ سلامت چشمها چیه.
سلام و خسته نباشید. مقاله شما بسیار جامع و مفید بود. مدتی است که شبها دچار مشکل دید در تاریکی شدهام و بهسختی میتوانم اشیا را تشخیص دهم. این وضعیت بهخصوص هنگام رانندگی در شب بیشتر آزاردهنده است. در مقاله به مکملهایی مثل “مکمل ویژن ایس پلاس ویتابیوتیکس” اشاره کردید. آیا این محصول میتواند به بهبود دید شب کمک کند؟ همچنین، آیا مصرف این مکملها برای افراد سالمند که ممکن است به مشکلات شبکوری دچار باشند، موثر است؟ علاوه بر این، آیا ترکیبات خاصی مثل زینک یا ویتامین A در بهبود این مشکل نقش دارند؟ اگر مصرف این مکملها عوارض جانبی دارد، لطفاً توضیح دهید. از طرفی، آیا تغییر در رژیم غذایی یا مصرف مواد طبیعی مثل هویج و سبزیجات برگدار میتواند به تقویت بینایی در شب کمک کند؟ از پاسخگویی و راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم و امیدوارم بتوانم با رعایت نکات ذکرشده، این مشکل را بهبود بخشم.
سلام و روز بخیر. مقاله شما درباره مشکلات بینایی و روشهای تقویت چشم بسیار کاربردی و مفید بود. من به دلیل کار در آزمایشگاه و تماس مکرر با مواد شیمیایی، گاهی دچار قرمزی و خارش چشم میشوم. در متن به مکملهایی مثل “کپسول اولترا روغن کریل قرمز ویتابیوتیکس” و “کپسول چشم اوژن یوروویتال” اشاره شده است. میخواستم بدانم کدام یک از این مکملها برای بهبود علائم قرمزی و خارش چشم مناسبتر است؟ همچنین، آیا لازم است این مکملها بهصورت دورهای مصرف شوند یا با یک دوره کوتاهمدت کافی است؟ از طرفی، آیا استفاده از قطرههای مرطوبکننده در کنار این مکملها ضروری است یا خیر؟ لطفاً در مورد راههای پیشگیری از بروز مشکلات بیشتر نیز توضیح دهید. بهعنوان مثال، آیا استفاده از عینک محافظ هنگام کار با مواد شیمیایی میتواند مفید باشد؟ از شما بابت تهیه این مقاله جامع و پاسخگویی به سوالات تشکر میکنم.
سلام و خسته نباشید. مقاله شما بسیار دقیق و جامع بود و اطلاعات مفیدی ارائه کرد. مدتی است که پدرم به دلیل دیابت، با مشکلات بینایی روبرو شده و پزشک به او توصیه کرده که از مکملهای تقویتکننده چشم استفاده کند. در مقاله به محصولاتی مثل “مکمل ویژن ایس پلاس ویتابیوتیکس” اشاره کردید. آیا این مکمل برای افرادی که دیابت دارند مناسب است؟ همچنین، اگر مصرف این مکملها تاثیر قابلتوجهی دارد، لطفاً مدتزمان تقریبی لازم برای مشاهده بهبودی را توضیح دهید. از طرفی، چه تغییراتی در رژیم غذایی و سبک زندگی میتوانیم اعمال کنیم تا از بروز آسیبهای بیشتر به چشمها جلوگیری شود؟ بهعنوان مثال، آیا مصرف سبزیجاتی مانند اسفناج و هویج میتواند به تقویت بینایی کمک کند؟ اگر توصیه یا راهنمایی دیگری در این زمینه دارید، لطفاً ارائه کنید. پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم و امیدوارم بتوانیم با رعایت نکات شما، سلامت چشمهای پدرم را بهبود ببخشیم.
سلام و تشکر بابت مقاله مفید و کامل شما. من به دلیل ساعات طولانی کار با کامپیوتر، دچار خستگی و خشکی چشم شدهام. همچنین، اخیراً متوجه شدهام که هنگام مطالعه، چشمانم زود خسته میشوند. در متن به مکملهایی مثل “سافت ژل امگا ویژن دانا” و “کپسول آی ویت پلاس هلث اید” اشاره کردید. میخواستم بدانم کدام یک از این محصولات برای کاهش خشکی چشم و بهبود علائم خستگی مناسبتر است؟ آیا لازم است این مکملها را بهصورت مداوم مصرف کنم یا مصرف دورهای کافی است؟ از طرفی، آیا استفاده از قطرههای چشمی مرطوبکننده در کنار این مکملها ضروری است؟ لطفاً اگر تمرینات یا توصیههای خاصی برای کاهش علائم خستگی چشم دارید، بفرمایید. بهعنوان مثال، آیا قانون 20-20-20 (استراحت هر 20 دقیقه) میتواند کمککننده باشد؟ از پاسخگویی شما بسیار متشکرم و امیدوارم بتوانم با استفاده از نکات شما، سلامت چشمهایم را حفظ کنم.