روغن ماهی، به عنوان یک منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 شناخته میشود. اسیدهای چرب امگا 3، که برای رشد و نمو طبیعی بدن ضروری هستند، در روغن ماهی حاضر هستند.
عدد 3 در مفهوم امگا 3 به نشان دادن اولین پیوند دوگانه از انتهای متیل در این اسیدهای چرب اشاره دارد. امگا 3 از سه اسید چرب مختلف تشکیل شده است، که این تنوع در ساختار آن موجب اهمیت ویژه این اسیدها برای سلامتی بدن میشود.این فرآورده صرفا مکمل تغذیه ای بوده و جهت تشخیص، پیشگیری و یا درمان بیماری نمی باشد.
به طور کلی اثرات فیزیولوژیک روغن ماهی در مصرف مداوم آن ظاهر میشود. برای بزرگسالان (افراد سالم و افراد با مشکلات عروق کرونر قلب) مصرف ماهی و سایر منابع امگا ۳ حداقل ۲-۱ بار در هفته توصیه میشود. برای افرادیکه این مقدار ماهی را مصرف نمیکنند توصیه میشود حدود ۱ گرم در روز کپسول روغن ماهی را استفاده کنند.
فرآورده را در دمای کمتر از 30 درجه سانتیگراد، دور از نور و رطوبت و دور از دسترس کودکان نگهداری نمایید.
در صورت استفاده از داروهای ضد صرع و یا داروهای خاص با پزشک مشورت نمایید.
مصرف مقادیر ۶ گرم در روز یا بالاتر میتواند بیماران را در معرض خطر بالا برای خونریزی قرار دهد. دوزهای پایین تغییر قابل توجهی بر زمان انعقاد پذیری خون ندارند.
توصیه میشود افراد دیابتی و افرادی که به محصولات دریایی آلرژی دارند این محصول را تحت نظر پزشک مصرف کنند.
مصرف دوزهای بالای روغن ماهی در افرادی که داروهای ضد انعقاد مصرف میکنند باید با احتیاط صورت بگیرد.
دوزهای بالای روغن ماهی ۱۵-۳ گرم در روز سبب افزایش زمان انعقاد پذیری میشود.
در صورت بارداری و یا شیردهی، قبل از مصرف این فرآورده با پزشک خود مشورت نمایید.
مصرف داروهای غیر التهابی ضد استروئیدی ( NSAIDs ) نظیر ایبوپروفن و آسپرین، اگر با دوزهای بالای روغن ماهی همراه باشد نیز ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.