پماد بهبود زخم دیابتی
دیابت بیماری است که بیشتر افراد با علل و عوارض آن آشنایی دارند، اما موضوع این بحث در مورد زخم های دیابتی است. علت این زخم ها، بیماری دیابت بوده و در نتیجه این بیماری و بالا رفتن قند خون، نوروپاتی یا اختلال حواس ایجاد می شود. نوروپاتی یعنی آسیب به اعصاب حسی که در پی ایجاد آن، فرد به تدریج حس لامسه در کف پا را از دست می دهد. بنابراین در صورت آسیب به اندام تحتانی، متوجه آن نخواهد شد. زخم دیابتی با پینه پا یا کالوس، شروع می شود که ناشی از فشار بیش از حد به کف پا بوده و باید آن را جدی گرفت، زیرا که در نهایت با ضخیم شدن موجب آسیب به بافت های زیرین می شود. پس از آن، این عارضه به صورت تاول و خونریزی پیشرفت می کند.
از دیگر عوامل ایجاد کننده زخم دیابتی، گرفتگی عروق و عدم خونرسانی به اندام تحتانی است که در تمامی این موارد، استفاده از پماد درمان زخم دیابتی شنجار سینامه کارآمد بوده، اما باید حتما علت به وجود آمدن زخم ها بررسی شود. زخم های دیابتی دارای 6 درجه بوده که در موارد درجه 3 به بعد درمان به دلیل عفونت استخوان بسیار سخت می باشد. تورم، قرمزی و درد، اولین نشانه های بروز زخم دیابتی بوده و بافت های سیاه و زرد بر روی زخم ها که به علت مرگ بافت و عفونت به وجود می آید، از نشانه های بعدی است. در واقع از آن جا که زخم بیماران دیابتی بسیار دیر بهبود می یابد، بهتر است از ایجاد زخم در این بیماران جلوگیری شود. پماد درمان زخم دیابتی شنجار سینامه حاوی موم زنبور عسل و گیاه ابوخلسا و روغن زیتون است. موم زنبور عسل حاوی ویتامین آ بوده که برای رشد طبیعی سلولهای پوست مناسب بوده همچنین به دلیل خواص ضد باکتریایی، دارای سابقه طولانی در درمان عارضه های پوستی از جمله درمان سوختگی و زخم ها می باشد. گیاه ابوخلسا نیز دارای خاصیت ضدباکتریایی، ضدالتهابی و ترمیمکنندگی بوده که برای درمان زخم بستر بسیار موثر است. در ادامه راهکارهایی برای جلوگیری از بروز زخم های دیابتی پیشنهاد می دهیم:
- بیماران دیابتی باید روزانه پاهای خود را به وسیله آینه یا کمک گرفتن از یک نفر معاینه کنند.
- در صورت مشاهده هر گونه قرمزی، پینه و تورم از خود درمانی پرهیز و به دکتر مراجعه کنند.
- روزانه پاهای خود را شستشو دهند و حتما لای انگشتان را خوب خشک کنند، زیرا رطوبت باعث ایجاد قارچ لای انگشتان آن ها میشود.
- پاهای خود را با کرم مرطوب کننده چرب کنند، زیرا خشکی پا احتمال ایجاد زخم را بالا میبرد.
- به هیچ عنوان پابرهنه راه نروند و از جوراب های نخی رنگ روشن استفاده کنند. جوراب رنگ روشن به این دلیل پیشنهاد می شود که اگر پا آسیب دید و خونریزی کرد به راحتی دیده شود.
- ناخن های خود را به طور مرتب کوتاه کنند، اما ناخن ها را از ته نگیرند.
- از نزدیک شدن به وسایل گرمایشی مثل شوفاژ و کرسی در روزهای سرد سال جهت پیشگیری از سوختگی، خودداری کنند.
- استفاده از کفش مناسب دارای فضای کافی برای حرکت دادن انگشت های پا.
شایان ذکر است که برند سینامه محصول دیگری تحت عنوان پماد زخم بستر حالوما سینامه جهت درمان زخم بستر تولید کرده است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.