قرص تنظیم چربی خون

نمایش 1–16 از 22 نتیجه

  • مرتب سازی بر اساس :

چربی خون

چربی خون بالا با وجود چندین اختلال در خون به وجود می آید که برخی از این اختلالات قابل کنترل هستند. ممکن است این بیماری درمان شود، اما نه به صورت قطعی، به این صورت که مادام العمر با افراد مبتلا همراه است. افراد مبتلا به این نوع بیماری همیشه باید مراقب خوراک خود باشند. به عبارتی باید رژیم غذایی سالم و ورزش را دنبال کنند. در صورت لزوم، امکان مصرف دارو برای این بیماری وجود دارد که بهتر است طبق تجویز پزشک مصرف شود. این بیماری ممکن است ارثی باشد یا از طریق سبک نادرست زندگی به وجود آید. فقط با کاهش سطح کلسترول مضر در بدن می توانید خطرات ناشی از این بیماری که شامل خطر بیماری های قلب و عروق، سکته مغزی و دیگر مشکلات را از بین ببرید. در ادامه به بررسی بیماری چربی خون و درمان آن خواهیم پرداخت.

چربی خون

تشخیص چربی بالا در خون

علائم چربی خون بالا به صورت عادی قابل تشخیص نیست. تنها راه تشخیص آن آزمایش خون خواهد بود که این آزمایش به نام پانل چربی یا پروفایل لیپید شناخته می شود. نتیجه نرمال این آزمایش به شرح زیر است:

  • کلسترول تام که باید زیر 200 میلی گرم در دسی لیتر باشد.
  • کلسترل لیپوپروتئین با چگالی کم که در افراد سالم زیر 100 میلی گرم در دسی لیتر است و افراد با بیماری های دیابت و قلب و عوامل کنترل نشده، کمتر از 70 میلی گرم در دسی لیتر خواهد بود.
  • کلسترول با لیپوپروتئین بالا که در مردان بالای 40 میلی گرم در دسی لیتر است و در زنان بیش از 50 میلی گرم در دسی لیتر خواهد بود.
  • تری گلیسیرید باید کمتر از 150 میلی گرم در دسی لیتر باشد.

علائم چربی خون

افزایش چربی در خون مثل بیماری های دیگر نیست و ممکن است در صورت بروز این بیماری علائمی از خود نشان ندهد. البته گاهی اوقات باعث تنگی نفس یا بسته شدن رگ ها می شود که امکان درد در قفسه سینه، سکته قلبی یا مغزی را به وجود می آورد.

علائم چربی خون

چه افرادی در معرض این بیماری هستند؟

انتخاب نادرست سبک زندگی یکی از روش­هایی است که امکان ابتلا به چربی خون بالا را در افراد افزایش می دهد. این سبک زندگی به شرح زیر است:

  • روغن های سرخ شده با حرارت زیاد دارای اسیدهای چرب ترانس هستند.
  • استفاده از چربی ها و پروتئین های ناسالم حیوانی باعث افزایش ابتلا به این بیماری می شود.
  • چاقی و کم تحرکی نیز یکی دیگر از این عوامل است.
  • مصرف سیگار و الکل نیز در ابتلا به این بیماری بی تاثیر نیست.
  • خوردن گوشت قرمز و پروتئین زیاد باعث این بیماری می شود.
  • کم کاری تیروئید نیز یکی از عوامل این بیماری محسوب می شود.
  • در بعضی موارد در بارداری امکان بروز این بیماری به وجود می آید.
  • مصرف بعضی از داروهای ضد افسردگی نیز در ابتلا به این بیماری نقش دارند.

عوارض چربی خون بالا

کلسترول در بدن امکان انباشته شدن دارد که این موضوع با رسوبات دیگر باعث به وجود آمدن خطرات جدی مثل بسته شدن رگ های خونی در بدن می شود. این رسوبات به مرور شریان ها را تنگ می کنند و جریان خون در رگ ها بسیار کم می شود و عوارضی به شرح زیر را در پی دارد.

درد قفسه سینه

اگر شریان های قلب یا همان کرونری در معرض این رسوبات قرار بگیرند، باعث علائم عروقی مانند احساس درد و ناراحتی در قفسه سینه توسط رسوب در شریان های قلبی می شود.

حمله قلبی

با پاره شدن پلاک های چربی امکان لخته شدن خون در محل پارگی بسیار زیاد است. این لخته ها باعث عدم خون رسانی به عضله قلب می شود که این موضوع باعث حمله قلبی می شود. از علائم حمله قلبی می توان به عرق زیاد، درد در بالا تنه، نفس تنگی، سبکی سر و دیگر موارد اشاره کرد. 

سکته مغزی

این عارضه نیز مانند حمله قلبی است، به عبارتی با مسدود شدن یا گرفتگی رگ های مغز جریان خون متوقف و سکته مغزی ایجاد می شود.

سکته مغزی

درمان چربی خون

با تغییر سبک زندگی و ورزش می توان تا حدی این بیماری را کاهش داد، اما چربی بالا در خون به تنهایی با رژیم و ورزش قابل درمان نیست. معروف ترین دارو در این زمینه معمولا استاتین ها هستند که به عنوان به روزترین دارو برای درمان این بیماری محسوب می شود. استاتین ها به دو روش از جمله جلوگیری از ساخت کلسترول در کبد (کمک به سلامت کبد و سم زدایی) و از بین بردن بیشتر یا شکستن پلاک های چربی در دیواره رگ ها، در درمان این عارضه تاثیرگذار هستند. معمولا استاتین با نظر پزشک تجویز می شود و در دراز مدت مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین مصرف این دارو نباید بدون نظر پزشک قطع شود.

نکته هایی برای کاهش چربی خون

معمولا بهترین پیشنهاد برای کاهش حدودی این بیماری استفاده از رژیم مناسب و ورزش است. موارد دیگری نیز به کاهش این عارضه کمک می کنند که به شرح زیر هستند:

  • با توجه به برچسب های غذایی از مصرف مواد خوراکی با چربی های اشباع و کلسترول بالا خودداری کنید.
  • مصرف غذاهایی با نمک زیاد برای سلامت قلب و عروق توصیه نمی شود.
  • با کنترل وزن از خطر کلسترول بالا، فشار خون، دیابت نوع 2 و گرفتگی های رگ های قلبی خود را ایمن نگه دارید.
  • کاهش وزن مخصوصا سوزاندن چربی شکم عاملی برای به وجود آمدن کلسترول های خوب است که این امر موجب کاهش چربی خون می شود.

نکته هایی برای کاهش چربی خون

مکمل های چربی خون را از کجا بخرم؟

مکمل های دارویی معمولا در صورت استفاده درست عوارض جانبی خاصی ندارند و باعث بهبود بیماری می شوند. برای تهیه این مکمل ها لازم است حتما از پزشک مشورت گرفت. در این صورت فرد باید لیست داروهای مصرفی خود را به پزشک معرفی کند که مکمل معرفی شده با داروهای او تداخل نداشته باشد.

شما می توانید بهترین مکمل های چربی خون را از داروخانه آنلاین داروهوم به صورت اینترنتی تهیه نموده و درب منزل تحویل بگیرید.

سخن آخر

در این مقاله به بررسی چربی خون و درمان آن پرداختیم. این عارضه خطری عمده برای بیماری های قلبی به شمار می رود، لذا لازم است با ایجاد تعادل در کلسترول خون به بهبود فرد و رفع این مشکلات کمک کرد. با توجه به پیچیده بودن ساختار بدن، می توان از طریق انتخاب سبک مناسب زندگی در سلامت آن اقدام کنید. استفاده از کلسترول و مواد مضر به راحتی می تواند زندگی انسان را به خطر بیندازد. علاوه بر آن زندگی با سبکی پر تنش مثل استرس، عصبی بودن و تنش موجب تشدید بیماری خواهد شد. لذا باید در کنار رژیم غذایی مناسب ورزشی برای کاهش تنش ها به صورت روزانه انجام داد که سلامت بدن را تضمین کند.

support_agent پشتیبانی 8 الی 19
delivery_dining ارسال به تمام نقاط ایران
verified_user ضمانت اصالت و سلامت
trending_up ارسال رایگان سفارش 900,000+ تومان
view_in_ar پیگیری سفارش ها

تمام حقوق مادی و معنوی برای داروهوم محفوظ است. طراحی و اجرا توسط داروهوم