داروهای ضد آلرژی و بهبود آسم

نمایش یک نتیجه

  • مرتب سازی بر اساس :

آلرژی و آسم

آلرژی نوعی واکنش در بدن است که سیستم ایمنی بدن در برابر محیط از خود نشان می دهد. سیستم ایمنی وظیفه مقابله با عوامل محیطی مثل میکروب، باکتری و ویروس ها را بر عهده دارد. گاهی این واکنش با آسم همراه است. به عبارتی وجود آلرژی و آسم همزمان در بدن افراد نوعی آسم آلرژیک محسوب می شود که ممکن است در برابر عواملی مثل گرد و خاک یا گرد گل و گیاه واکنش نشان دهد.

بدن هنگامی که در برابر عوامل حساسیت زا قرار می گیرد، آنتی بادی تولید می کند که در نهایت باعث واکنش بدن به صورت علائمی مثل خارش، آبریزش بینی و عطسه می شود. افراد مبتلا به آسم آلرژیک با قرار گرفتن در معرض عوامل حساسیت زا دچار علائمی مثل انقباض مجاری تنفسی و ترشحات مخاط در این مجاری می شوند. در ادامه به بررسی آسم آلرژیک می پردازیم.

آلرژی و آسم

بیماری آسم و علائم آن

آسم نوعی بیماری مزمن است که با مسدود شدن مجاری تنفسی، نفس کشیدن برای فرد را بسیار سخت می کند. شدت این بیماری در افراد مختلف متفاوت است، به طوری که در بعضی افراد برای جلوگیری از حمله آسم باید از اسپری تنفسی و دارو استفاده شود. با تحریک مجاری تنفسی بیمار توسط عوامل محیطی یا ژنتیکی، فرد دچار التهاب در مجاری تنفسی و تورم و حساسیت می شود که منجر به تولید مخاط غلیظ خواهد شد. با توجه به این مشکلات، امکان ورود هوا به ریه ها وجود دارد و نفس کشیدن را بسیار سخت و طاقت فرسا می کند و حمله آسم به این صورت شکل می گیرد. این بیماری علائمی مثل سرفه، خس خس سینه، نفس کشیدن سخت و تنگی تنفس را دارد.

متداول ترین نوع آلرژی و آسم، آسم آلرژیک است که فرد به مواد حساسیت زایی مثل گرد و خاک، گرده گیاهان، غذا، آلودگی هوا، گازهای شیمیایی و مصرف برخی داروها واکنش نشان می دهد که در نهایت باعث بروز این بیماری می شود.

آلرژی و علائم آن

آلرژی نوعی حساسیت است که واکنش سیستم ایمنی بدن به عوامل محیطی را نشان می دهد. افراد مبتلا به آلرژی با قرار گرفتن در برابر عوامل حساسیت زا، سیستم ایمنی بدن آن ها موادی مثل هیستامین برای محافظت از بدن را تولید می کند.  هیستامین به وجود آمده در بدن باعث التهاب، خارش و تورم می شود که برای درمان این بیماری معمولا از آنتی هیستامین ها استفاده می شود. در صورت داشتن آلرژی و آسم به طور خودسرانه دارو مصرف نکنید و طبق توصیه پزشک داروها را مورد استفاده قرار دهید. بروز علائم شدید این بیماری گاهی می تواند منجر به مرگ بیمار شود.

آلرژی و علائم آن

آسم آلرژیک

بیماری آلرژی و آسم دارای شباهت های زیادی هستند. هر دو علائم آزار دهنده­ ای دارند که با تشخیص تفاوت ها می توانیم زودتر نسبت به درمان آن اقدام کنیم. گاهی این دو بیماری با هم اتفاق می افتند، به طوری که آسم ناشی از آلرژی به وجود می آید. در این بیماری فرد با ماده آلرژی زا در تماس است که بدون علامت یا با وجود علائم زیاد دچار حمله آسم آلرژیک می شود. درمان این دو بیماری با هم تفاوت دارد که برای بیماری آسم آلرژیک، ترکیبی از دو دارو توسط پزشک برای بیمار تجویز می شود. شناسایی عوامل آلرژی زا که موجب آسم آلرژیک می شوند، یکی از ضروری ترین راه برای پیشگیری از این بیماری محسوب می شود. برای کسب آگاهی بیشتر در مورد این بیماری و درمان آن، اینجا کلیک کنید.

علائم بیماری آسم آلرژیک

علائم این بیماری مثل آسم است که به شرح زیر هستند:

  • سرفه
  • تنگی نفس
  • خس‌خس سینه
  • احساس فشار
  • تنگی قفسه سینه

علائم بیماری آسم آلرژیک

راه های تشخیص آسم آلرژیک

انجام تست اسپیرومتری مهم ترین راه تشخیص آسم آلرژیک است. در مرحله بعد با شناخت عوامل حساسیت زا می توان برای پیشگیری از این بیماری اقدام کرد. با مراجعه به پزشک و معاینه بالینی، پزشک در مورد شدت، نوع و سابقه وجود آلرژی و آسم در خانواده و بیماری های دیگر از شما سوالاتی می پرسد. پس از آن برای بررسی میزان بیماری و عملکرد ریه، تست اسپیرومتری و گاهی مواقع سی تی اسکن ریه انجام می شود که بتوان تشخیص دقیق تری در مورد این بیماری داد. در تست اسپیرومتری راه تنفس توسط کلیپسی بسته می شود و از بیمار می خواهند که نفس عمیق بکشد و در لوله وصل شده به این دستگاه بدمد.

گاهی اوقات از برخی بیمارها بعد از استفاده از اسپری مخصوص آسم دوباره این تست را می گیرند که عملکرد ریه را بعد از استفاده از دارو مورد بررسی قرار دهند. توصیه می شود برای شناسایی عواملی که موجب آلرژی می شوند، به پزشک متخصص آلرژی مراجعه کنید.

عوامل حساسیت ‌زا در آلرژی و آسم

عواملی که موجب حساسیت می شوند، ممکن است باعث وخامت بیشتر این بیماری شوند. لذا لازم است با شناسایی این عوامل نسبت به پیشگیری این بیماری اقدام کنید. برخی از رایج ترین عوامل حساسیت زا عبارتند از:

  • حشرات
  • گرد و خاک
  • گرده گل، گیاه و درختان
  • پوست، مو، پر یا بزاق حیوانات

افرادی که به این بیماری مبتلا هستند، در صورتی که در معرض عوامل حساسیت زا قرار بگیرند یا مواد خوراکی را که به آن حساسیت دارند، مصرف کنند، دچار واکنش های آلرژیک می شوند. این واکنش ها در افراد متفاوت است، به طوری که در برخی افراد بسیار شدید و خطرناک خواهد بود، گاهی ممکن است منجر به فوت فرد نیز شود.

گاهی برخی موارد عامل محرک این بیماری نیستند، اما موجب افزایش واکنش های آلرژیک می شوند و حمله آسم را شدت می دهند. برخی از این عوامل به شرح زیر هستند:

  • آلودگی هوا
  • هوای سرد
  • قرار گرفتن در معرض دود سیگار و تنباکو
  • بوی شدید مواد شیمیایی
  • عطر یا محصولات معطر
  • بروز احساسات شدید که باعث خنده یا گریه می شوند.

برای تشخیص این عوامل آزمایش هایی توسط پزشک روی سیستم ایمنی انجام می شود. در این آزمایش پزشک پوست فرد را در معرض مواد آلرژی زا قرار می دهد یا مقداری از این مواد که موجب آلرژی می شود را به زیر پوست بیمار تزریق می کند و واکنش های بدن را نسبت به آن مورد بررسی قرار می دهد.

عوامل حساسیت ‌زا در آلرژی و آسم

اجتناب از عوامل محرک آسم آلرژیک

اگر شما بیماری آلرژی و آسم را با هم دارید یا به عبارتی دچار آسم آلرژیک هستید، باید به نکاتی در این مورد توجه کنید که کمتر دچار تشدید این بیماری شوید. در ادامه برخی از نکات را با هم بررسی می کنیم.

  • در زمان افزایش گرده افشانی گیاهان به خصوص در فصل بهار، از رفتن به محیط های باز تا حد ممکن خودداری کنید. در صورتی که در خانه هستید، سعی کنید پنجره ها را ببندید و از تهویه مطبوع برای فیلتر هوا استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از تشدید آسم آلرژیک در برابر گرد و غبار، بالشت و پتوی خود را با ملحفه های مخصوص و ضد حساسیت بپوشانید و هفته ای یکبار نسبت به تعویض آن ها اقدام کنید.
  • اجسامی که گرد و غبار را جذب می کنند، از خود دور کنید.
  • در صورت ابتلای فرزندتان به این بیماری، از نگهداری حیوانات خانگی بپرهیزید یا تا حد ممکن آن را از اتاق کودک دور نگه دارید.
  • تمیز نگه داشتن آشپزخانه و حمام یکی از عوامل مهم برای جلوگیری از رشد قارچ و حشرات است.

درمان آسم آلرژیک

بیماری هایی مثل آلرژی و آسم معمولا با دارو درمان می شوند و در نهایت لازم است که شرایط محیطی فرد مبتلا نیز تغییر کند. به دلیل وجود حساسیت در این بیماری لازم است شرایط طوری تغییر کند که فرد در معرض عوامل حساسیت زا نباشد. علاوه بر آن استفاده از داروهای مخصوص این بیماری به کم شدن شدت علائم این بیماری کمک می کند. این داروها معمولا توسط تشخیص پزشک و با توجه به شدت بیماری، برای کاهش و پیشگیری این علائم تجویز می شوند و مصرف آن ها تا حد زیادی شدت حملات آسم را کنترل می کند.

درمان آسم آلرژیک

مکمل های درمانی برای آلرژی و آسم را از کجا بخرم؟

این مکمل ها در فروشگاه های نامعتبر نیز وجود دارند، لذا برای تهیه این مکمل ها بهتر است به داروخانه های معتبر مراجعه کنید. داروهوم، داروخانه آنلاین معتبری است که شما می توانید علاوه بر اطمینان از خرید نسبت به روش مصرف و هشدارهای مصرف از این سایت نیز اطلاعاتی کسب کنید.

کلام آخر

در این مقاله به بیماری آلرژی و آسم و راه های درمان ترکیبی این بیماری به نام آسم آلرژیک پرداختیم. همان طور که بیان شد، آسم آلرژیک شایع ترین بیماری آسم است که موجب علائمی از جمله تنگی نفس، سرفه و خس خس سینه می شود. برای درمان این بیماری لازم است در ابتدا عوامل حساسیت زا شناخته شوند، در صورتی که با استفاده از این روش علائم بیماری کاهش پیدا نکند، لازم است با مراجعه به پزشک و طبق تشخیص او، با توجه به شدت حساسیت، از داروی مناسب آسم استفاده کنید.

support_agent پشتیبانی 8 الی 19
delivery_dining ارسال به تمام نقاط ایران
verified_user ضمانت اصالت و سلامت
trending_up ارسال رایگان سفارش 400+ تومان
view_in_ar پیگیری سفارش ها

تمام حقوق مادی و معنوی برای داروهوم محفوظ است. طراحی و اجرا توسط داروهوم